Saturday, May 14, 2011

It's Ali Birthday

Fuhhh... lama tak update. Al-maklum je laa sejak kebelakangan ni asyik busy je. Ngan keje, ngn anak dll hal lg. Kdg2 bila fikir balik, mcm dh malas btul nk keje, biar je hidup serba sederhana, janji leh jaga anak sendiri & hantar ank gi skolah. Tapi sbbkan byk lg hal lain yg kene settle so, kene laa keje jugak. Dgn hal loan MARA yg kene settle setiap bulan, ngn byran card2 lg so kena laa keje kan? takkn nk susahkn hubby sbb dia pun ada loan MARA dia, ada card dia :) heheeee...

Tp sesibuk dgn keje, I sempat gak g birthday party anak sedara merangkap sepupu Alya, Ali. Mummy dia buat kat 20 trees (ni nama kawasan perumahan yg terletak di area melawati). Actually rumah ni husband dia beli tp diaorg tak tinggal sana, maybe for an investment kot. So kat bawah ni ade sket gambar2 masa birthday party tu... (ada byk but masih blum edit) so just enjoy laa pix2 yg I uploaded ni yer kawan2 :)

 Peeeweettt...



 Bestnyer mandi-manda


 Eeee... apa tuh?


 Woo...

 Sedap sgt ehh?

 Birthday boy!

1 comment:

  1. sedapnya Alya makan sampai terpejam mata tu..huhu

    ReplyDelete